vrijwilligersverwendag

De gemeente trakteert haar vrijwilligers!


zaterdag 24 juni vanaf 19 uur 

Het gemeentebestuur, OCMW en deborre willen de eigen Bierbeekse vrijwilliger in de bloemetjes zetten. We zien de invulling van dit begrip heel breed: bestuurslid van een vereniging, leider in een jeugdbeweging, lid van een adviesraad, mantelzorger, ziekenbezoeker, vrijwilliger in Sint-Kamillus, Ave Regina, het woonzorgcentrum of bij een andere instelling of organisatie, vrijwilliger op een evenement, ….

Veel heeft de gemeente te danken aan het dynamische verenigingsleven en onze fantastische vrijwilligers. Al deze vrijwilligers willen wij een hart onder de riem steken en laten zien dat we hun inzet ten zeerste waarderen, door jullie te trakteren op een gezellige avond. Om bij een hapje en een drankje ongedwongen bij te praten met andere vrijwilligers en tussendoor te genieten van de aangeboden animatie.

op het programma:

  • 19u00: Start receptie voor de vrijwilligers.
  • 21u30: live muziek (Vanaf dan is iedereen welkom (ook de "niet vrijwilligers") en is drank betalend).
  • 23u00: Start fuif
  • 03u00: Einde

Vanaf 21u30 zijn alle burgers van de gemeente welkom voor een heus optreden en een leuke fuif achteraf! We voorzien ook een hamburgerkraam met lekkere hamburgers om de late honger te stillen. 

INSCHRIJVEN:

Klik hier  om individueel in schrijven, of bel naar het onthaal van de borre op 016-46 14 00!

Inschrijven voor de vrijwilligersverwendag kan tot en met 16 juni 2023.

Voor de fuif en live optreden dien je niet in te schrijven.