Uitpas voor organisatoren

Wat?

Ben je een organisator van cultuur-, sport- of vrijetijdsactiviteiten en heb je interesse om UiTPAS-partner te worden? Hier vind je alvast de nodige informatie.

UiTPAS Regio Leuven is een digitale spaar- en voordeelkaart.

  • Pashouders kunnen punten sparen wanneer ze deelnemen aan activiteiten van UiTPAS-aanbieders. Deze punten kunnen ze vervolgens inruilen voor een korting, een cadeau of een ander voordeel.
  • Inwoners van Bierbeek die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming of in schuldbemiddeling zijn, kunnen een UiTPAS met kansentarief krijgen. Voor hen geldt de UiTPAS ook als kortingskaart. Ze betalen minder voor de aankoop van een UiTPAS en krijgen 80% korting op deelname aan activiteiten van UiTPAS-aanbieders.

Voorwaarden 

Als organisatie kunt u gratis aansluiten bij het UiTPAS-verhaal. U wordt ondersteund en geeft op die manier blijk van een maatschappelijk engagement samen met meer dan 2500 organisatoren. De voorwaarden hiervoor worden vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst:

  • Elke activiteit van uw organisatie moet ingevoerd worden via de UiTDatabank.

  • Men moet UiTPASpunten kunnen sparen op iedere UiTPASactiviteit.

  • Gïnteresseerden kunnen aan iedere activiteit deelnemen aan kansentarief. Mensen in armoede krijgen een korting van 80%. 

Daarnaast mag u ook:

  • Actief promo maken voor de UiTPAS.

  • Omruilvoordelen aanbieden.

Samenwerkingsovereenkomst

Bij het toetreden ondertekent u een samenwerkingsovereenkomst en een verklaring op eer. U komt namelijk vaak in contact met privacy-gevoelige informatie van pashouders, waarmee u vertrouwelijk moet omgaan.

Daarna wordt uw virtuele UiTPASbalie aangemaakt en kunt u aan de slag!

De samenwerkingsovereenkomst en de verklaring op eer kan je onderaan de pagina downloaden.

Kansentarief 

Voor de UiTPAS met kansentarief geldt een solidaire kostendeling: de deelnemer draagt een stuk bij, de aanbieder geeft een korting en de lokale overheid van de deelnemer betaalt de rest. Voor Regio Regio Leuven, waar Bierbeek deel van uitmaakt, geldt de volgende verdeelsleutel:

  • 20% deelnemer
  • 40% aanbieder
  • 40% door de gemeente of stad waar de gebruiker woont (Bierbeek, Herent, Leuven of Oud-Heverlee

Hoe?

Geef uw activiteit in in de UiTdatabank. Onderstaande handleiding helpt u daarbij. Daarna stuurt de UiTdatabank uw activiteit door naar meer dan 500 kranten, tijdschriften en websites. Tegelijkertijd is uw activiteit gekoppeld aan uw UiTPASbalie waar u punten en kansentarieven moet toekennen.

Om een activiteit te kunnen ingeven, moet u eerst een UiT-ID aanmaken. Die heeft u ook nodig om in de UiTPASbalie te kunnen werken

 start uitdatabankhandleiding Uitdatank

Balie

Via deze balie kent u omruilvoordelen en kansentarieven toe, laat u punten sparen en UiTPASSEN registreren, blokkeren en vervangen. De handleiding toont stap per stap de verschillende functies en mogelijkheden van de app.

Werkt u met de applicatie op uw PC, dan kunt u ook gebruik maken van een combilezer. Zo kunt u makkelijk UiTPASsen aanmaken of inscannen. Via onderstaande link downloadt u de software om de combilezer te laten werken op uw pc.

handleiding UitPAS balie download UitPAS balie - naar UitPas balie online

Instructie- en promotiefilmpjes 

De UiTPAS wordt mee mogelijk gemaakt door publiq. Hun filmpjes verduidelijken de werking van de UiTPAS.

videotutorials UiTpas baliefilmpjes Start to UitPAS

Interesse?

Heb je interesse om UiTPAS-partner te worden of wens je meer informatie, neem dan contact op met ons via uitpas@Bierbeek.be of via 016-46 14 00