Op zondag 16 november openen we de deuren van de Ruisbroekmolen en van onze Brouwzaal. Ontdek het ambacht van het bierbrouwen en proef voor het eerst onze nieuwe Bierbeek Koffielikeur en onze chocoladepralines met vulling op basis van onze Bierbeek Tripel en Bierbeek Winter.
?? Bierhuis open van 14u tot 18u.
Kom proeven van onze Bierbeek Winter Quadruppel en van onze nieuwe Bierbeek Koffielikeur. Deze nieuwe likeur is in onze eigen brouwerij ontwikkeld en is gemaakt op basis van onze Bierbeek Winter Quadruppel. Je kan hem degusteren:
- als borreltje
- opgewarmd met een toefje slagroom
- als Espresso Martini.
Speciaal voor deze gelegenheid serveren we een ambachtelijke praline met een vulling op basis van onze Bierbeek Winter en Bierbeek Tripel.
Natuurlijk kan je ook genieten van onze vier vaste Bierbeek-bieren: Tripel, Bruin, Saison en Wit.
?? Brouwerijbezoek.
Onze brouwers nemen je elk uur mee in het verhaal van het bierbrouwen bij Dorpsbrouwerij Bierbeek. Ontdek het brouwproces en onze Coöperatie.
Proef na afloop, in primeur, onze nieuwe Bierbeek Koffielikeur.
?? Brouwerijbezoeken om 15u, 16u en 17u.
?? Het verhaal achter onze pralines – om 15u30.
Chocolatier Niel Jaubin uit Neervelp ontwikkelde twee heerlijke pralines op basis van onze Bierbeek Winter en Bierbeek Tripel.
Tijdens de Dag van de Lokale Ambachten stellen we ze graag aan u voor en vertelt Niel meer over zijn vakmanschap en het ambacht van chocolade maken.
Praktische informatie
Wanneer
- zo 16 november 2025 van 14 tot 18 uur
