In&Uit Bierbeek

Tien keer per jaar krijg je de belangrijkste informatie van onze gemeente thuis bezorgd via het informatieblad In&Uit. Alle inwoners van Bierbeek krijgen dit blad gratis in de bus. 

De laatste In&Uit kan je online lezen of downloaden door te klikken op de afbeelding helemaal onderaan de bladzijde (footer).

Wie niet in Bierbeek woont, kan de In&Uit via deze pagina lezen. Een papieren exemplaar of een oude editie opvragen kan bij de communicatiedienst - communicatie@bierbeek.be (opgeven welke jaargang en welk nummer).

Je kan de In&Uit ook laten opsturen. Daarvoor rekenen we frankeringskosten aan van € 19 per kalenderjaar. Je kan dit aanvragen bij het secretariaat, Speelpleinstraat 8, 3360 Bierbeek – 016 46 87 72 – secretariaat@bierbeek.be

Voor verenigingen 

Geef je de promotie van jouw activiteit graag een duwtje in de rug? Dan kan die opgenomen worden in de UiT-agenda! Publiceer de activiteit in de UiT-databank (https://www.uitdatabank.be/login/nl?referer=https%3A%2F%2Fwww.uitdatabank.be%2Fevent), vul zeker de datum en postcode correct in.
Hieronder vind je alvast een overzicht van de deadlines voor 2022: 

  • editie januari 2023: verschijnt in de week van 19 december. Deadline UiT-databank: 30 november.