Mensj

Zelfzorg coaching

In onze maatschappij hebben velen geleerd om altijd maar te gaan, gaan, gaan, te geven, vooral niet teveel te ontvangen, laat staan hulp te vragen. We hebben geleerd ons engagement serieus op te nemen en niet stil te blijven staan bij onze eigen noden.  Geen wonder dat het dan soms lastig wordt en vroeg of laat leidt tot kwetsuren. Het is een hele kunst en vraagt behoorlijk wat moed om dit patroon om te draaien.

 In de Zelfzorg coaching gaan we samen op pad. Letterlijk. We wandelen en vanuit het ont-moeten ontstaat een deugddoend onderhoud. Stappend creëren we een ‘veilige omgeving’ waarbij het ‘zich gekwetst weten' aanwezig mag zijn. We (h)erkennen deze kwetsbaarheid (lees: we benoemen de negatieve kanten van de geëngageerdheid), en zoeken naar de wortels van dit engagement. Door dit proces zorgzaam aan te gaan transformeert de kwetsbaarheid zich gaandeweg in (veer)kracht.

 

Ik coach sinds 1999, en sinds 2011 ben ik diepgaand met ‘zelfzorg’ bezig, die van mijzelf en die van mijn coachees.  Ik ben er voor jou om in dit intense - maar deugddoende proces - de juiste vragen te stellen en de inzichten naar boven te laten komen. Die inzichten zetten we dan om in concrete stappen.

 

Wil je wat meer weten over zelfzorg coaching?  Laat je dan verrassen op www.mensj.be.  Wil je een kennismakingswandeling?  Contacteer me dan via franky@artdecoo.be of +32 476 26 10 25.

 

Contactgegevens

Adres
Stationsstraat 110 , 3360Bierbeek
GSM
+32 476 26 10 25
E-mail
franky@artdecoo.be
Website
www.mensj.be

Openingsuren

Op afspraak