VA.ST.Goed SV

U kan beroep doen op VA.ST.Goed SV indien u graag uw onroerend goed wenst te verkopen, te verhuren of indien u een gratis en vrijblijvende waardebepaling wenst.

Na een bachelor-opleiding vastgoed-makelaardij aan de Hogeschool Gent en na meerdere jaren ervaring op te lopen bij andere grote kantoren, startte ik, Stephanie Vantongelen, begin 2020 vol trots mijn eigen kantoor, VA.ST.Goed SV.

Mijn gedrevenheid, warm hart, respect en begrip voor zowel kopers, verkopers, huurders als verhuurders maken mijn aanpak naar u als klant toegewijd en uniek. En dit steeds met een welgemeende, brede glimlach!

Bovendien beschik ik over een grondige kennis van de huidige regelgevingen en school ik mezelf op regelmatige basis bij om u als klant de juiste informatie te verlenen. Zowel voor als na de verkoop of verhuur van uw woning sta ik tot uw dienst en begeleid ik tot alles finaal in orde is.

De afgelopen jaren heb ik al veel klanten kunnen blij maken met de aan- of verkoop van hun droomwoning en kijk ik telkens terug op een geslaagde missie. Een missie waarbij iedere partij zich gelukkig voelt!

Bent u op zoek naar een geschikte vastgoedbemiddelaar? Aarzel dan niet om mij te contacteren, want bij VA.ST.Goed SV zit u zeker en vast goed!

Contactgegevens

Adres
Nieuwstraat 27 , 3360Bierbeek
GSM
0478593208
E-mail
info@vastgoedsv.be
Website
www.vastgoedsv.be

Openingsuren

Op afspraak