Abhyasa

Kom tot innerlijke rust met yoga, mindfulness, meditatie of stress- en burn-out coaching, in Leuven, Bierbeek of Tienen. 
Dit zowel voor particulieren als voor bedrijven en organisaties.  Alle info vind je op https://abhyasaleuven.be/

De yoga is haalbaar voor iedereen.  Je kan starten met een gratis proefles.  Er is zachte yoga en mindful yoga.  Daarbij volg ik de cycli van de natuur volgens de jaargetijden, zodat elke sessie een ander thema heeft.   Doel is in de eerste plaats tot rust te komen en beter te luisteren naar je lichaam, aan de hand van relaxatie, ademhalingsoefeningen en eenvoudige bewegingen en houdingen.

Het aanbod yoga bij kanker is in samenwerking met UZ Leuven.  Ook hier kan je eerst proberen met een gratis proefles.

In de reeks Leren mediteren bouwen we stap per stap een meditatiepraktijk op, vooral vanuit de boeddhistische traditie.  Ook hier start je met een gratis proefles.

In de 8 weken mindfulness training leer je omgaan met stress, heftige emoties en piekergedachten.  Je leert weer genieten en geluk ervaren, ook al brengt het leven je tegenslag.

Bij stress of burn-out kan je een individueel coaching traject volgen.  Je start met een vrijblijvend intake gesprek.  Als je wil kan je het coaching gesprek wandelend in Meerdaalwoud doen.

Ik ben erkend yoga docent, mindfulness trainer en stress- en burn-out coach.  

Contactgegevens

Adres
Zwartehoekstraat 7 , 3360Bierbeek
E-mail
geert.vancoppenolle@abhyasaleuven.be
Website
https://abhyasaleuven.be/