Verwendag bibliotheek

Gewoonlijk rolt de bibliotheek de rode loper uit op de tweede zaterdag van oktober. Voor iedereen staat dan een drankje klaar, zowel voor trouwe klanten als voor wie zelden of nooit de bib bezoekt: koffie, thee of fruitsap, maar ook een glaasje witte of rode wijn, en zelfs onze eigen 'Bierbeek Tripel'. Er is kortom nog minder reden dan anders om niet naar de bib te komen.

Tevens start dan de jaarlijkse bibliotheekboekenverkoop, afwisselend romans of informatieve boeken, voor slechts een halve euro per stuk. En voor wie het graag luchtig houdt: oude nummers van onze meer dan 50 tijdschriften mogen gratis mee naar huis.

In het coronajaar 2020 kon helaas geen verwendag worden gehouden, en dus evenmin een boekenverkoop: daarbij zou de gouden regel van 1,50 meter afstand immers niet kunnen worden gehandhaafd. Sinds 1 september 2021 zijn veel coronamaatregelen opgeheven.
Op zaterdag 16 oktober 2021 kunnen wij jou dus weer feestelijk verwennen met een drankje en een hapje. Tevens zullen wij dan de intussen honderden afgevoerde romans te koop aanbieden.