Tweede Bierbeekse Zomermarkt

Zin om te belevenisshoppen in een uniek kader? Kom dan zeker op zondagnamiddag 3 juli van 13 tot 18 uur naar de markt op de Ruisbroeksite. 
Laat je verrassen door lokale producenten en handelaars in een gezellige sfeer. De producten zijn er het neusje van de zalm, staan dichtbij de producent en zijn met veel zorg voor jou
geteeld en geselecteerd. Geniet van de markt, de randanimatie en het terras. Een ideale plek voor warme ontmoetingen voor jong en oud.

De eerste editie in 2021 begon met een kletterend onweer maar werd toch een groot succes. Voor deze editie rekenen we op zon. Sfeer en gezelligheid daar zorgen we gegarandeerd voor.
Deze tweede editie wordt georganiseerd door vzw De Ruisbroekmolen, met medewerking van de raad lokale economie en de gemeente Bierbeek.

Eerste proefmoment Bierbeek bruin

Na de ondertussen alom geprezen Bierbeek Tripel, maakt de Dorpsbrouwerij Bierbeek werk van een tweede bier: ‘Bierbeek Bruin’. Dit donker bier wordt het bier voor deelgemeente Korbeek-Lo. Het brouwen is een proces van uitproberen, testen en proeven. Want als dorp van het bier, willen we kwaliteit. De eerste drie varianten (kruidig, moutig en caramel) leggen de brouwers van de Dorpsbrouwerij Bierbeek graag voor op de Zomermarkt.
Welke variant past volgens jou het best bij Korbeek-Lo? Laat je smaakpapillen hun oordeel vellen tijdens dit proefmoment aan de brouwerij. De brouwers gaan met jullie feedback verder aan de slag. In het najaar trekken ze naar Korbeek-Lo. Want zij krijgen het laatste woord. Tot op de Zomermarkt. Maak de Bierbeek Bruin mee! 
zondag 3 juli van 13 tot 18 uur op de Ruisbroeksite (Ruisbroekstraat 18a).