Verkeersinfo Bierbeek augustus

Gepubliceerd op maandag 6 augustus 2018 13.32 u.
verkeer werken wielerwedstrijden

Enkele korte verkeersberichten:

Voetpaden Nieuwstraat (augustus)

Er wordt verder gewerkt aan de voetpaden in de Nieuwstraat. Daarbij is er enkele richting van de Bergenlaan naar de Kon.Albertlaan. In de andere richting omrijden via Tiensesteenweg.

Asfaltwerken Pastoriestraat (13-16 augustus)

In de week van 13 tot en met 16 augustus wordt nieuw asfalt gelegd in de Pastoriestraat. Op maandag en dinsdag 13-14 augustus worden riooldeksels vervangen en is plaatselijk verkeer in Pastoriestraat en Korbeekhof mogelijk (parkeerverbod). Op donderdag 16 augustus wordt het wegdek afgefreesd en voorzien van een nieuwe asfaltlaag. Dan is alle verkeer verboden. Omleiding via Vengerstraat en Oudebaan.

Asfaltwerken Panoramalaan (16-17 augustus)

In de Panoramalaan wordt ook een gedeelte afgefreesd en van een nieuwe asfaltlaag voorzien op 16 en 17 augustus). Aan de werken is alle verkeer verboden. Er is een omleiding voor doorgaand verkeer via de Lange Lo en Pellenberg. Plaatselijk verkeer kan eventueel via de Sterrenlaan.

Wielerwedstrijd (12 augustus)

Het is Bremt-kermis. Op zondag 12 augustus wordt een plaatselijke wielerwedstrijd gereden via Lovenjoelsestraat, Schoolstraat, Katspoelstraat en Neervelpsestraat. De weg is daar dan afgesloten, verkeer moet verplicht in de richting met de koers mee rijden. Hou rekening met plaatselijk parkeerverbod en volg de instructies van de baancommissarissen.

Miniementornooi Bierbeek (10-12 augustus)

Tijdens het weekend van vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus vindt het 33ste Miniementornooi plaats op de velden van Hogerop Bierbeek. Vermijd de omgeving van de voetbalvelden en de borre als je daar niet moet zijn. De Hoogstraat blijft open maar er kan daar vertraagd verkeer optreden. Let op de parkings en aan de voetbalvelden op voor jonge spelertjes en supporters.

Tiensesteenweg in Leuven afgesloten (6 augustus - 2 september)

Van 6 augustus tot en met 2 september is de Tiensesteenweg IN DE RICHTING van Leuven afgesloten ter hoogte van de Martelarenlaan. NAAR Leuven rij je best over de Geldenaaksebaan. VANUIT Leuven kan je de Tiensesteenweg blijven gebruiken. Lees hiervoor het apart nieuwsbericht.