Tweede ronde tafel van het klimaat

Gepubliceerd op woensdag 4 september 2019 9.39 u.
Na een eerste succesvolle bijeenkomst is er een tweede ronde op dinsdag 17 september.

Ben jij ook bezorgd over ons klimaat? Vind je dat we in onze gemeente goed bezig zijn omtrent klimaat of ben je daar niet zo zeker van? Ligt de oplossing volgens jou bij de overheid of kunnen we als gewone burger ook een verschil maken? Barst je van ideeën maar heb je geen tijd om ze alleen op de wereld te zetten? Schuif dan aan op de tweede bijeenkomst van de Ronde Tafel van het Klimaat van Bierbeek op dinsdag 18 juni om 20u.

Op 18 juni waren een 20-tal geëngageerde inwoners aanwezig in het gemeentehuis. Na een inspirerende introductie verspreidden de aanwezigen zich over de tafels rond thema's als energie, materialen, lucht, blauw en groen. Centraal stonden de vragen: rond welke punten willen we samenwerken om het klimaatbewustzijn in Bierbeek te verhogen? Hoe pakken we dit aan?

Op dinsdag 17 september van 20 u tot 22 u gaan we hier verder op in. We gaan de concrete acties dan verder uitwerken.

Iedereen in Bierbeek (burgers, vertegenwoordigers van verenigingen, van scholen, van wijken, van ondernemingen,...) is welkom!

De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis, Speelpleinstraat 8 in Bierbeek.

Dit is een initiatief van de gemeente Bierbeek en Interleuven en zal begeleid worden door een team van Zero Emission Solutions.