Start 2 Bootcamp

De "Bootcamp" of outdoor functional training is een uitdagende en plezierige vorm van groepsfitness waarmee iedereen, ongeacht leeftijd of niveau zijn eigen algemene fitheid kan verbeteren. Het combineert de voordelen van een personal trainer met de gezelligheid van het trainen in groep.

Met deze workout verbrand je razend sneller calorieën en bouw je nog sneller conditie op.

Momenteel gaan er bootcamplessen van 'Fitter & Fitter' door op maandagavond (Opvelp) en dinsdagavond (de borre) https://www.fitterandfitter.be/nl/locaties-en-uurrooster maar gezien het succes organiseren we spoedig een 3e reeks op dinsdagavonden in Korbeek-Lo. Zelf kan je ook op elk moment gebruik maken van de splinternieuwe Ipitup-bank aan de Borre om een eigen workout in elkaar te steken!

Enkele sfeerbeelden:https://www.youtube.com/watch?v=2BovlbswmSQ

Nieuwe reeks:

Doelgroep:
16+

Waar:
Finse Piste: Terrein Eikenbemde, Bierbeekstraat, 3360 Korbeek-Lo

Wanneer:
2020: 10 dinsdagavonden tussen 19u15 en 20u00 (tussen pasen en de zomer)
Onder voorbehoud:
21/4 - 28/4 - 5/5 - 12/5 - 19/5 - 26/5 - 2/6 - 9/6 - 16/6 en 23/6/2019
De inschrijvingen starten pas van zodra we weten dat we het kunnen laten doorgaan, maar je kan je via de webwinkel wel al op een "wachtlijst" zetten. Dan contacteren we je van zodra het doorgaat.

Online

Omdat bewegen voor iedereen heeft Fitter en Fitter elke dag een gratis, online #QUARANTRAINING via een fb-live in een evenement. Deze trainingen zijn creatieve, leuke en interactieve workouts met ‘gehamsterd’ materiaal die mensen live kunnen volgen, maar ook kunnen herbekijken op een later moment via Facebook of Youtube. 

https://www.facebook.com/events/3113778188848067/

Op onderstaande webpagina kan je meer info vinden. 

https://www.fitterandfitter.be/nl/core-ona-quarantraining

Prijs:

50 euro/10 lessen

Inschrijven:

Extra info:

- Terugbetaling mogelijk via je mutualiteit
- Het aantal plaatsen is beperkt.