Schrijf je hier in voor Jong Geweld(ig)!

Gepubliceerd op maandag 18 september 2023 15.33 u.
De Bierbeekse jeugdraad en de borre vrije tijd slaan de handen in elkaar en organiseren op zaterdag 14 oktober een nieuw initiatief voor de lokale jeugdverenigingen. JONG GEWELD(IG) combineert een vormingsmoment voor jeugdleiders met een fuif voor alle Bierbeekse jongeren. Niet toevallig is het dan bijna dag van de jeugdbeweging.
 

Meet and learn

JONG GEWELD(IG) wil jeugdleiders samenbrengen. Om elkaar wat beter te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe (spel)inzichten op te doen. Op deze manier willen we het Bierbeeks jeugdwerk versterken én de inzet van onze jongeren waarderen. Via hun vertegenwoordiger in de jeugdraad kunnen de jeugdleiders zich inschrijven voor een sessie spelconcepten en grote spelen, moeilijke situaties of de uitwisselingssessie voor de meer ervaren leiding.

Show and dance

Om 21.30 u start de fuif in jeugdhuis KatastrooV met op het programma DJ’s van de jeugdverenigingen zelf. Lokaal talent Waisee trapt de avond af met een spetterende show. Afkomstig uit Lovenjoel, maar intussen gekend tot helemaal in Zuid-Korea. Laat JONG GEWELD(IG) maar komen!