Samen veerKRACHTig

Het is een vaste afspraak in de agenda. Elk jaar vindt van 1 tot 10 oktober de tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid plaats. Dit jaar staat die in het teken van ‘kracht’. We hebben allemaal sterktes waar we trots op mogen zijn. Alleen… soms zien we ze niet of lijken ze vanzelfsprekend. Onder het motto ‘samen veerKRACHTig’ nodigen we mensen uit om hun kracht te ontdekken, roepen we hen op om samen trots te zijn op deze krachten -groot en klein- en om ze ook in te zetten om anderen te helpen.

Babbelwandelingen

Voor wie zin heeft om de buurt en buren te ontmoeten, organiseren we in oktober, 4 weken op rij, een babbelwandeling. Tijdens deze korte wandelingen van 2 à 3 kilometer kom je op krachten door de benen te strekken, een frisse neus te halen en ontmoet je mensen door er een fijne babbel mee te doen. Bewegen Op Verwijzing-coach (BOV-coach) Marie Raymaekers begeleidt deze babbelwandelingen. Elke wandeling start op een andere locatie.

Praktisch

De wandelingen vinden telkens plaats op dinsdag. We starten steeds om 19 uur. Iedereen is welkom en inschrijven is niet nodig.
Deelnemen is gratis en je bent verzekerd mocht er onderweg iets voorvallen.
Contactgegevens BOV-coach: 0487 27 29 34 of bierbeek@bewegenopverwijzing.be

Agenda

  • Dinsdag 4 oktober - 19 uur - De Velpe, Velpestraat
  • Dinsdag 11 oktober - 19 uur - De Savooi, Stationsstraat
  • Dinsdag 18 oktober - 19 uur - Buurthuis, Pastoriestraat
  • Dinsdag 25 oktober - 19 uur - de borre, Speelpleinstraat

De dagen korten in oktober heel snel, zorg dat je steeds goed zichtbaar op pad gaat. Neem lichtjes of een fluohesje mee!