Robotkampen 2024

Deze kampjes organiseren we samen met de Techniek- en Wetenschapsacademie van UCLL.

Zomervakantie 

CUBETTO Robot kamp: het bosmysterie Kamp (4-6j)

WAARSCHUWING: Enkel voor moedige ontdekkingsreizigers. De robot Cubetto wil zijn vrienden in het bos helpen, maar er zijn eigenaardige dingen aan de hand. Slaag jij erin om Cubetto langs de uitdagingen te programmeren en het mysterie op te lossen? Je kleuter leert tijdens dit kamp creatief en kritisch denken en ontwikkelt de computationele basisvaardigheden. Durft jouw kind het mysterie aan?

LEGO Masters Kamp (7-9j)

THE BRICKMASTER IS BACK! Kan jij ook maar niet genoeg krijgen van het programma Lego Masters®? Bouw en programmeer jij graag je eigen uitvindingen met LEGO®? Dan is het Lego Masters kamp echt iets voor jou! Tijdens dit kamp word je, net zoals de kandidaten, uitgedaagd door verschillende bouw- en programmeeropdrachten. Lukt het jou om de opdrachten tot een goed einde te brengen? Ontluik de uitvinder in jezelf en wie weet verdient jouw team wel het gouden steentje...

LEGO Robot Kamp: robolympics (10-12j)

CHALLENGE? ACCEPTED! Houd jij van eigen oplossingen bedenken? Ben jij een sporter of een robotprogrammeur in hart en ziel? Dan is het sport & spel kamp echt iets voor jou! Tijdens dit kamp ga je aan de slag met de sportchallenges van de FIRST® LEGO® League Challenge. Lukt het jou om de basketbal in de ring te krijgen of jouw robot op de loopband de laten rijden? Exploreer verder tijdens de STEAM-projecten in de namiddag. Jouw kind leert tijdens dit kamp creatief en probleemoplossend denken en ontwikkelt uitgebreide computationele vaardigheden, kortom alle skills om future proof aan de slag te kunnen gaan. Durf jij deze sportieve challenge aan?

Wanneer?

  • van maandag 8 juli tot en met 10 juli en vrijdag 12 juli

Telkens van 9u tot 15u30.
Er is opvang voorzien vanaf 8u en tot 17u.

Waar? 

de borre

Speelpleinstraat 10

3360 Bierbeek

Kostprijs?

Bierbeekse inwoner: 150 euro
Niet-Bierbeekse inwoner: 160 euro

Houders van een UiTPAS met kansentarief hebben recht op verhoogde tegemoetkoming voor al deze vakantieweken. Heb je een beperkt budget? Neem contact op met het OCMW (016 46 10 74) voor meer informatie.

Inschrijven?

Dat kan vanaf dinsdag 9 januari om 9u.

Inschrijven doe je hier.