Qukeleku: Een vrolijk familiefestival Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Jongens en meisjes, maak jullie klaar voor de zesde editie van ons vrolijke familiefestival Qukeleku! Op zondag 25 november verwennen we jou opnieuw met een dag vol intieme voorstellingen, ludieke workshops en avontuurlijke sporten. Kakel je met ons mee?

Jongens en meisjes, maak jullie klaar voor de zesde editie van ons vrolijke familiefestival Qukeleku! Stap binnen in 'De Vervelende bus' (Schippers & Van Gucht) en ontdek dat verveling helemaal niet saai hoeft te zijn. Ga samen met een muisje op avontuur in de fantasierijke voorstelling 'In de kelder staat een huis' (TG Winterberg) of maak er samen met 'Rommelman' (FroeFroe) een rommeltje van. Circus Paljasso sluit de dag af met hun nieuwste vuurshow 'Perenlicht'.Qukeleku is een hoogdag voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Het volledige programma verschijnt in oktober 2018. Inschrijven is dan pas mogelijk. Kakel je met ons mee?

Qukeleku is een initiatief van cultuurcentrum, bibliotheek, sport- en jeugddienst de borre – met steun van de gemeente Bierbeek

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
kinderen: 8.00 €; volwassenen: 8.00 €

Organisatie

CC De Borre

Filter op categorie