Novemberlezing

Sinds 2016 biedt de bib u tijdens de maand van de boekenbeurs een literaire avond met een schrijver aan. De eerste die we aan het woord lieten was gepast een auteur uit eigen gemeente: Dominique Biebau.
In 2017 werd Jo Claes geïnterviewd over zijn veelgelezen romans. 

Dit jaar nodigen we Kevin Valgaeren uit - ook een inwoner van onze gemeente. Van zijn hand verscheen dit jaar zijn vierde roman 'Blackwell'. 
Zijn eerste roman 'De Ziener' (uit 2011) werd destijds meteen bekroond met de 'Schaduwprijs' als beste spannende debuut van de Lage Landen. Ook het vervolg 'Bloedlijn' (2012) kreeg weer alom lovende kritiek. Zijn derde roman 'Seance' (2016) bracht een intrigerende mix van detective en bovennatuurlijke verschijnselen. Zijn jongste boek 'Blackwell' wordt naar verluidt het begin van een reeks over de vreemde onderzoeker Jericho Blackwell...

Kevin zal worden geinterviewd door Steven Bogaerts, zelf bekend van het schrijversduo (vader en zoon) Bogaerts, en als zodanig schrijver van thrillers. Van hem verscheen zopas '13 geboden: de prequel'.
Een auteur van thrillers die een schrijver van griezelverhalen ondervraagt: dat kan tot boeiende visies en gedachtewisseling leiden! Kom het mee beleven: ook jij kan vragen stellen.
Na het interview zullen de auteurs bovendien hun werk signeren.

Afspraak op donderdag 15 november om 20 uur.
Toegang is gratis, maar je plaatsje reserveren is gewenst: via het onthaal aan de borre, telefonisch op 016 46 14 00, via mail inschrijving@deborre.be of via de webshop. Doén!