Novemberlezing

Sinds 2016 zorgt de bib tijdens de maand van de boekenbeurs voor een literaire avond met een schrijver. Dit jaar kan je komen kennismaken met Toni Coppers!
Als thrillerauteur hoeft hij nauwelijks introductie. Maar wist je dat hij een kwart eeuw als radioproducer en presentator werkte bij de VRT?
Pas in 2008 schreef hij zijn eerste echte thriller: Niets is ooit. Dit boek werd het eerste deel van een reeks rond commissaris Liese Meerhout. Intussen zijn er daar al 16 boeken van - het meest recente, Het vergeten meisje, verscheen in mei. Verschillende verhalen werden ook verfilmd in de tv-serie Coppers.
Met deze boeken was Toni Coppers bovendien al zesmaal genomineerd voor de Hercule Poirot prijs – die hij won met Dood water (2014), naast nog driemaal de publieksprijs, voor De vleermuismoorden (2015), De hondenman (2016) en De jongen in het graf (2018).
Alle boeken van deze spannende reeks vind je zowel in de borre als in Korbeek-Lo!

Op 14 november kan je de man achter de schrijver leren kennen. Wat drijft hem, waar ligt hij van wakker? Met beeldmateriaal neemt hij ons mee naar zijn wereld, en vertelt anekdotes die hem hebben gemaakt tot wie hij is. De auteur zal ook voorlezen, en nadien kan je desgewenst zijn boeken kopen en laten signeren!

Toegang is gratis, maar reserveer wel je plaatsje.
Dat kan telefonisch op 016 16 14 00, via mail naar inschrijving@deborre.be of via de webwinkel. Afspraak op donderdagavond 14 november!