Mysterieuze Bossen

Vrijdag 19 oktober: Duistere verhalen tussen de bomen.

In de schaduw van het bos zitten verborgen verhalen.
Af en toe hoor je ze fluisteren.
Bij kinderen kruipen ze soms onder het bed.
En wij volwassenen lachen ze weg.
Tot we alleen zijn en het begint te schemeren…

In een gezellig mysterieus kader, tussen de bomen van B&B Karrehuis worden duistere verhalen verteld door Fred Versonnen. Durf jij het aan?

ticketverkoop/inschrijving

Vanaf 2 oktober 2018 om 9u kan je online inschrijven via https://webshopbierbeek.recreatex.be/Default.aspx?shop=D3EB6E58-754C-4885-9486-60845CE8F535 , Mysterieuze bossen ‘Duistere verhalen’. Vooraf reserveren is warm aanbevolen. Een ticketje kost 4 euro per persoon en een tasje soep is inbegrepen.

Zaterdagavond 20 oktober: Officiële opening Drakenbos Bierbeek

Mysterieuze Bossen Bierbeek stelt in primeur zijn Drakenbos open voor het publiek.

Tijdens een magische vertelwandeling van 3 km dompelen professionele vertellers je onder in een spannende, mysterieuze fantasiewereld van draken, elfen en kabouters. Durf je mee op zoek te gaan naar het drakenei? Bereid je voor op een uniek spektakel van licht en klank met magische performances. Deze wandeling is ontstaan op basis van het Vertelwandelboekje ‘Drakenbos, Op zoek naar het ei’ 

Greet Wielemans, inwoner van Bierbeek en beter bekend als verteller Polyfante, is de bedenker van dit mysterieuze, fantasierijke verhaal. Drakenbos ‘Op zoek naar het ei’ is een vertelboekje met een rijk geïllustreerde wandeling om te vertellen aan kinderen vanaf 5 jaar en hun fantasie te prikkelen. Tijdens de 3 km lange tocht bewandel je een holle weg en veldwegen, kom je langs een bosreservaat en eindig je aan de rand van het Meerdaalwoud. De route is gemakkelijk te volgen met behulp van een kaart en prachtige foto’s van de stopplaatsen. Deze publicatie kan je aan de onthaalbalie van de borre kopen verkrijgen.

Greet zal zelf ook 2 wandelingen begeleiden!!!

Praktisch

Tickets en toegankelijkheid

De ticketprijs bedraagt € 4 voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar. Deze prijs is inclusief soep en een gratis exemplaar van het vertelboekje ‘Drakenbos, op zoek naar het ei’ voor de eerste 100 gezinnen.

Opgelet, de wandelroute is niet geschikt voor kinderwagens en rolstoelgebruikers.

Ticketverkoop/inschrijving

Vanaf 2 oktober 2018 om 9u kan je online inschrijven via https://webshopbierbeek.recreatex.be/Default.aspx?shop=D3EB6E58-754C-4885-9486-60845CE8F535 , Mysterieuze bossen ‘Drakenbos’. Vooraf reserveren is warm aanbevolen.

Acht begeleide wandelingen

We organiseren 8 wandelingen van 3 km waaraan telkens maximaal 30 personen kunnen deelnemen.De eerste wandeling start om 17.20u en de laatste wandeling vertrekt om 20.40u. Elke 20 minuten na het uur start een nieuwe groep. Bij inschrijving moet je het gewenste uur van je vertrek aanduiden.

Start wandeling

We verzamelen aan de bovenparking waar de wandeling start en eindigt. Na de wandeling voorzien we een soepje en de Scouts voorziet een standje met drank en versnapering.