Maand van de sportclub

Van 1 tot 30 september 2019 vindt de 11de editie plaats van de 'Maand van de Sportclub'. Met deze actie wil Sport Vlaanderen de clubs en hun werking in de kijker plaatsen. Ook Bierbeek doet mee!

Gedurende deze maand stellen alle Bierbeekse sportclubs hun deuren open voor Bierbekenaren die eens een "nieuwe" sport willen komen proeven.

Wil je eens proeven van een nieuwe sport? Neem dan contact op via de club en vraag je gratis proefles aan: www.bierbeek.be/sportverenigingen. Deel nadien gerust (een foto van) je nieuwe ervaring op sociale media met de hashtags #sportersbelevenmeer en #Bierbeek.

Maar er is meer..

Van 1 tot 30 september gaat Sport Vlaanderen samen met MNM op zoek naar de coolste sportclub van Vlaanderen.

Toon hen in een filmpje van maximum 1 minuut dat ook jij in een coole sportclub zit, dat je daar heel wat plezier beleeft met je vrienden en dat je kan rekenen op toffe trainers en heel wat vrijwilligers. 

Per provincie duiden zij dan 1 winnaar aan. Die club krijgt een waardebon van €1.000. Uit de 5 provinciale winnaars kiezen ze de uiteindelijke winnaar. Die winnende club ontvangt een waardebon van 2.000 (!) euro. De winnaars worden bepaald door enerzijds een vakjury en anderzijds het publiek. 

Meer info over de wedstrijd en hoe je kan deelnemen, vind je hier