Laat je vaccineren

Vaccinatie is onze belangrijkste troef om de corona-pandemie achter ons te laten. Om terug gewoon met vrienden je verjaardag te vieren, je (groot)ouders te knuffelen, op café of restaurant te gaan, of naar een concert of het voetbalstadion.

Vaccinatie kan voorkomen dat je ernstig ziek wordt en levens redden. Heel belangrijk dus om je te laten inenten. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor elkaar. Zodat we stukje bij beetje weer het gewone leven kunnen oppikken.

Wanneer ben ik aan de beurt?

In januari en februari werden de eerste bewoners en het personeel van ons Woonzorgcentrum d'Eycken Brug al gevaccineerd. Daarna is het de beurt aan het gezondheidspersoneel en nadien volgen alle 65-plussers. Iedereen krijgt een brief met duidelijke instructies en de concrete datum waarop je uitgenodigd wordt.

Waar wordt er gevaccineerd?

Inwoners van Bierbeek zullen zich kunnen laten vaccineren in gemeenschapscentrum De Roosenberg aan het Zoetwater in Oud-Heverlee.

Alle informatie over het vaccinatiecentrum vind je op www.vcderoosenberg.be

Raak je zelf niet naar het vaccinatiecentrum? Op www.bierbeek.be/vervoer-vaccinatiecentrum vind je de mogelijkheden.

Alles over vaccineren vind je op www.laatjevaccineren.be, op www.infocoronavirus.be kan je terecht met vragen en de recentste maatregelen. De infolijn is bereikbaar op het nummer 0800 14 689.