Polyvalent medewerker techniek en onderhoud met specialisatie theatertechniek

(M/V/X - D1-D3 - VOLTIJDS - ONBEPAALDE DUUR - AANLEG WERVINGSRESERVE 3 JAAR)

Als medewerker gespecialiseerd in theatertechniek ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opvolgen, organiseren en leveren van de technische ondersteuning van deze activiteiten. Je onderhoudt de eigen materialen en infrastructuur en stelt je flexibel en collegiaal op binnen de logistieke dienst en de organisatie. Je beschikt over goede kennis van podiumtechnieken zoals licht, geluid, beeld, netwerken en veiligheidsaspecten.
Naast je opdrachten in het kader van theatertechniek kan je mee ingeschakeld worden in de andere taken van de logistieke dienst.
Je voert veel van de opdrachten ’s avonds, ’s nachts of in het weekend uit en maakt deel uit van een wachtdienst. Indiensttreding is voorzien op 1 oktober 2021.

Voorwaarden 

Je vertoont een gedrag dat in overeenstemming is met de eisen van de functie; geniet de burgerlijke en politieke rechten; bent medisch geschikt voor de functie; voldoet aan de vereiste over de taalkennis (kennis van het Nederlands op minstens niveau A2 van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen); bent in het bezit van een
rijbewijs B en slaagt voor de selectieprocedure (praktische en mondelinge proef).

Interesse? 

Bezorg ons dan vóór 15 juni 2021 je sollicitatiebrief met cv, een recent uittreksel uit het strafregister en een kopie van je rijbewijs. Bezorg dit aan het College van Burgemeester en Schepenen, Speelpleinstraat 8, 3360 Bierbeek.
Je vindt de functiebeschrijving en selectiecriteria onderaan deze pagina. Met vragen kan je terecht op het nummer 016 46 87 71 of via e-mail personeel@bierbeek.be