Compostactie 2021

Gepubliceerd op donderdag 19 augustus 2021 11.53 u.
Het najaar is een ideaal moment om je tuin te verwennen met compost. Om dat te vieren, krijg je in september en oktober gratis een paar tuinhandschoenen bij de aankoop van compost op het recyclagepark. EcoWerf organiseert de actie samen met Vlaco.

Koop je 3 zakken compost? Dan doe je extra profijt: EcoWerf schenkt jou er 1 zak gratis bovenop!

Compost is een gouden product, waar de bodem en alles wat erop groeit voordeel uit haalt. Met een portie compost voorzie je je planten en bomen van een voorraad voedingssupplementen bij de aanplant, het geeft jouw gazon een opkikkertje en het is de ideale partner in de strijd tegen droogte. Zo wapen je je tuin tegen langere droogte- en hitteperiodes.

Maar dat niet alleen, ook het klimaat viert mee. Door duurzame gft-compost van EcoWerf te gebruiken, realiseer je immers een voetafdrukvermindering en sluit je de kringloop. Compost is een 100% natuurlijk product. Gft-compost van EcoWerf is goedgekeurd met het Vlaco-Kwaliteitslabel: het is gegarandeerd stabiel, gehygiëniseerd en humusrijk.

Deze actie van EcoWerf en Vlaco loopt van 1 september t.e.m. 31 oktober en zolang de voorraad strekt.

Zakken compost van 40 liter kan je aankopen op het containerpark van Bierbeek.

Meer info over de aankoop van compost in grote hoeveelheden, levering aan huis, compostgebruik, samenstelling: www.ecowerf.be

Wil je alles weten over de voordelen van compostgebruik in het najaar? Raadpleeg dan de website van EcoWerf: www.ecowerf.be/compost-gebruiken-in-het-najaar