House of mindstyle

House of mindstyle staat voor de plek waarin iedereen wordt uitgenodigd om aan de beste versie van zichzelf te werken. Mijn naam is Astrid en ik werk als life coach. Mijn focus binnen de life coaching ligt vooral op persoonlijke groei, zelfliefde, zelfzorg en het aanleren van planningstechnieken om dit alles effectief in je leven te kunnen integreren. 

Als life coach helpt ik jou met het vormgeven van je leven volgens wat jij écht wil! Wat zijn jouw doelen, verwachtingen, talenten en dromen? Ik zal je helpen om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken en je tools aanreiken om je doelen te bereiken. De focus ligt hierbij op de toekomst en hoe jij die op een positieve manier en vol goesting tegemoet kan gaan.

Heb je soms het gevoel dat je jezelf in de weg staat en daardoor moeilijk je doelen bereikt? Wil je graag op zoek gaan naar de beste versie van jezelf? Heb je zin om hier zelf actief mee aan de slag te gaan? Dan is life coaching zeker iets voor jou. Aan het einde van het coachingstraject weet je duidelijk waar jij voor wil gaan en hoe je je doelen kan omzetten in actie!

Naast de persoonlijke begeleidingen geef ik ook workshops omtrent zelfzorg, zelfliefde, de kracht van de juiste mindset, plannen,... Om deze planningstechnieken om te zetten in de praktijk, heeft House of mindstyle ook eigen weekplanners ontworpen! Wil jij terug baas worden over je agenda? Neem dan zeker eens een kijkje op de website!

Contactgegevens

Adres
Bremtstraat 4 , 3360Bierbeek
E-mail
astrid@houseofmindstyle.be
Website
www.houseofmindstyle.be

Openingsuren

Op afspraak