Tienersportdagen: ski/snowboard Peer Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Al sinds 1997 steekt deze skibaan boven het maaiveld van het Belgische Peer uit. Met een maximale pistelengte van ongeveer 300 meter is het echter nog altijd een van de langere banen van de Benelux. De baan bestaat uit drie pistes in aparte hallen die onderling met elkaar verbonden zijn: de hoofdpiste in de grote hal, twee oefenpistes en een freestylepiste. Alles mooi gescheiden van elkaar waardoor groepen elkaar niet in de weg zitten.

De piste in de grote hal heeft een prettige hellingsgraad met halverwege een kleine horizontaal stukje. Om boven te komen ben je aangewezen op twee lopende banden aan weerszijden van de 30 meter brede piste. Afhankelijk van of er lessen/trainingen worden gegeven kan de piste hierdoor aan de smalle kant zijn. Voor de oefenpistes speelt dit probleem niet, en ook het funpark ziet er goed uit met enkele boxen, rails en soms een Big Air Bag.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Basistarief: 25,00 €

Waar

Parking de borre - gemeentehuis

Organisatie

sportdienst Bierbeek

Filter op categorie