CODERDOJO BIERBEEK Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

CoderDojo? Dat zijn workshops voor kinderen en jongeren van 7 tot 18 jaar die gefascineerd zijn door technologie. Onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers krijg je verschillende vormen van programmeren aangeleerd.


Hou je van computers, games en zelf (leren) programmeren?

Ben je tussen 7 tot 18 jaar oud? Dan is CoderDojo iets voor jou!CoderDojo organiseert gratis workshops voor kinderen en jongeren die gefascineerd zijn door ICT. Onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers (coaches) krijg je er verschillende vormen van programmeren aangeleerd. Naast het stimuleren van ICT-vaardigheden wil CoderDojo ook inzetten op teamwork en sociale vaardigheden. Leren programmeren ontdekt je vooral door het zelf te doen en op te steken van anderen. Ouders zijn welkom, als ze dat willen. Kinderen onder de 12 jaar moeten altijd vergezeld worden door een volwassene.Gelieve steeds goed door te geven wanneer je wel of niet kan komen. Zo krijgen kinderen op de wachtlijst ook een kans.
Naast deelnemers, zoekt Coderdojo Bierbeek ook nog coachen. Je hoeft hiervoor geen professional te zijn. Heb je enige affiniteit met technologie, heb je wel wat pedagogische vaardigheden en vooral veel goesting? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je mailtje naar goele@deborre.be voor meer informatie.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

theaterzaal de borre

Organisatie

CC De Borre

Uitvoerder

programmeren, da's kinderspel

Filter op categorie