STUDIO GUGA

Radio Guga, de coverband rond maestroloog Guga Baul, gaat in 2019 een stapje verder. Onder de nieuwe naam Studio Guga werken ze aan een bijzonder verhaal: hun eerste studioplaat. Zoals vanouds zal Guga zijn beste stem-imitaties naar boven halen, maar dit keer met gloednieuwe,
eigen nummers.


Radio Guga, de coverband rond maestroloog Guga Baul, gaat in 2019 een stapje verder. Onder de nieuwe naam Studio Guga werken ze aan een bijzonder verhaal: hun eerste studioplaat. Zoals vanouds zal Guga zijn beste stemimitaties naar boven halen, maar dit keer met gloednieuwe eigen nummers. Nummers die zó typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, dat het lijkt alsof ze voor hen gemaakt zijn. Alleen hebben de geïmiteerde artiesten hun nieuwe hits nog nooit gehoord, daarom de titel 'Ongehoord!'. Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Guga Baul en de zijnen krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer.


van en met Guga Baul (zang), Joost Van den Broeck (drums), Bert Embrechts (bas), Filip Bollaert (gitaar) en Jacques Motmans (toetsen)

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 22,00
Basistarief: € 22,00; vriendenprijs: € 20,00

Waar

theaterzaal de borre

Inschrijven

Organisatie

CC De Borre

Uitvoerder

Zaalshow 'Ongehoord!' (try-out)

Filter op categorie