MAHALA RAI BANDA (Roemenië)

Wanneer Mahala Rai Banda speelt, versmelten pakkende oeroude deuntjes naadloos met het rumoerige geroezemoes van mafia clubs uit de Balkan. Van dit concert kom je vol energie terug thuis!

Met hun opzwepende zigeunerfunk zijn de Roemeense roots rockers van Mahala Rai Banda een gewaardeerde band op podia in heel Europa tot in de VS. Deze band slaagt er perfect in de hevige Balkan brass te vermengen met subtiele melodieën op viool en accordeon. De sound van Mahala Rai Banda ontstond op straat, in de buitenwijken van Boekarest. Deze authentieke 21ste eeuwse muziek is geworteld in de zigeunertraditie, maar bevat ook verwijzingen naar soul en Arabische muziek. Wanneer Mahala Rai Banda speelt, versmelten pakkende oeroude deuntjes naadloos met het rumoerige geroezemoes van mafiaclubs uit de Balkan. Van dit concert kom je vol energie terug thuis!


met Antonio Alexandru en Ciprian Partenie (trombone), Vlad Nita (trompet), Florin Iani Ionita (accordeon), Aurel Ionita (viool), Catalin Gheorghe (gitaar), Gabriel Ionita (klarinet, sax), Mihai Margean (drums), Marian Tudor (bas) en Daniel Cretu (zang)

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: € 16,00; vriendenprijs: € 14,00

Waar

theaterzaal de borre

Inschrijven

Organisatie

CC De Borre

Uitvoerder

Wild gypsy beats from the Romanian suburbs

Filter op categorie