TG WUIVEND RIET

De zwarte komedie 'Oud ijzer' schetst een portret van een ijzeren generatie die vecht tegen het etiket 'grijze plaag'. Want iedereen wil oud worden, maar niemand wil het zijn.In de zwarte komedie 'Oud ijzer' maken we kennis met de zeventigjarige eeneiige zesling Faire. De zes zussen groeiden op in verschillende pleeggezinnen en gingen elk hun eigen weg. Tussen deze vrouwen bestaat een even geheimzinnige als onbreekbare band. Dat blijkt pas écht wanneer uit het niets een zekere Pauline Faire opduikt. Een zevende en onbekende zus. Of toch niet? De cirkel van het verleden lijkt zich te sluiten. Of begint alles weer opnieuw?

In 'Oud ijzer' komen thema's aan bod als identiteit, aftakeling, liefde en dood. Je krijgt een dwarsdoorsnede van een ijzeren generatie die vecht tegen het etiket 'grijze plaag'. Want iedereen wil oud worden, maar niemand wil het zijn.


i.s.m. Samanavan en met Ed Vanderweyden (tekst, regie), Marilou Mermans, Yorgo Fontaine, Ellen Van de Poel, Faye Jacquemin en Sylvie Huysman (spel)

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: € 8,00; basisprijs: € 14,00; vriendenprijs: € 12,00

Waar

theaterzaal de borre

Organisatie

CC De Borre

Uitvoerder

Oud ijzer

Filter op categorie