EIGEN KWEEK: NOK

NOK is een groep van zeven jonge speler-makers die samen afstudeerden aan LUCA Drama. In 'Roberto Zucco' gaan zij op zoek naar een frisse enscenering van modern repertoire en naar humor en schoonheid in een donker verhaal.NOK – wat staat voor 'Nieuwe Ontplooiende Kunstenaars' – is een collectief van zeven jonge spelers/makers die samen afstudeerden aan LUCA Drama. 'Roberto Zucco' is hun eerste collectieve wapenfeit. NOK zoekt naar een frisse enscenering van een modern repertoire en naar humor en schoonheid in een donker verhaal. Bernard-Marie Koltès schetst in 'Roberto Zucco' de op- en ondergang van een antiheld. In vijftien taferelen (soms pijnlijk, soms hilarisch) weet de jonge Zucco ondanks zijn gruweldaden sympathie op te wekken bij omstaanders en slachtoffers. Wie struikelt er over goed of kwaad wanneer er eindelijk iets beweegt?


van en met Anaïs Jansen, Anke Somers, Egon Schoelynck, Ellis Meeusen, Kyra Verreydt, Runa Robbroeckx en Tom Voet (spel) Bernard-Marie Koltès (tekst), Thérèse Cornips (vertaling) en Johan Knuts (coaching)


Eigen Kweek is de samenwerking van 10 Vlaams-Brabantse cultuurcentra rond talentontwikkeling voor de podiumkunsten: 30CC, 't Vondel Halle, Het Gasthuis Aarschot, De Kruisboog Tienen, CC Diest, De Wildeman Herent, CC Strombeek, Westrand Dilbeek, Kunst&Cultuur St Pieters Woluwe en cc de borre Bierbeek.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: € 14,00; vriendenprijs: € 12,00

Waar

theaterzaal de borre

Inschrijven

Organisatie

CC De Borre

Uitvoerder

Roberto Zucco

Filter op categorie