Kapottepoppenkoppen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

dOFt is een jong theatergezelschap uit onze regio. In 'Kapottepoppenkoppen' steken ze de draak met met onrealistische verwachtingen en absurde problemen (die eigenlijk geen problemen zijn).

'Kapottepoppenkoppen' gaat over grote mensen met grote wensen. Mama, Papa en Nonkel zijn trots op hun kleine Meid. Tot ze ontdekken dat Meid geen enkel probleem heeft. En geen probleem hebben, dat is pas een probleem! Ze besluiten op zoek te gaan naar het idyllische Ergens, een plaats waar problemen niet bestaan. Maar hoe bereik je Ergens? En is Ergens wel zo mooi als het lijkt? In hun absurde pogingen Ergens te bereiken, worstelen de leden van het 'gezin' met zichzelf, elkaar en hun onrealistische verwachtingen. En loopt alles verkeerd.


van en met Jonas Vermeulen, Nele Vermeulen, Piet Van Dycke, Kaat Van Eyken (dans en spel), Jasper Dreesen (tekst), Jonas Vermeulen (muziekcompositie), Marie Peeters (dramaturgie), Collectief dOFt (productie), met steun van: Artforum, 30CC en Stad Leuven

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 6,00
Basistarief: € 6,00; vriendenprijs: € 11,00; basisprijs: € 13,00

Waar

theaterzaal de borre

Inschrijven

Organisatie

CC De Borre

Uitvoerder

dOFT

Filter op categorie