FILM // BINTI Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Al vloggend kan je dromen waarmaken! Kijk maar naar Binti. Al vloggend wil ze beroemd worden, helpt ze haar vriendje Elias met zijn Red de Okapi Club en zet ze alles op alles om niet samen met haar vader het land te worden uitgezet. Filmplezier op zondagochtend, met een ontbijtje voor wie wil.

De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden, net zoals haar idool Tatyana. Maar op een dag moet ze met haar papa Jovial vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten. Terwijl Binti Elias al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met Elias z'n mama, zodat ze in het land kunnen blijven.

Kinderen kunnen al vloggend hun dromen waarmaken. Kijk naar Binti, die het recht opeist om te dromen, net zoals haar leeftijdsgenoten. Filmplezier op zondagochtend, met een ontbijt voor wie wil.i.s.m. Gezinsbond Opvelp


 


van en met Frederike Migom (regie), Bebel Tshiani Baloji (Binti), Mo Bakker (Elias), Joke Devynck (mama Elias), Baloji (papa Binti), Tatyana Beloy en Aboubakr Bensaihi

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: € 5,00; ontbijt + film (kind): € 10,00; ontbijt + film (volw): € 12,00

Waar

theaterzaal de borre

Inschrijven

Organisatie

CC De Borre

Uitvoerder

ontbijtfilm

Filter op categorie