Meneertje Meer Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

'Meneertje Meer' vertelt het verhaal van een Meneertje dat steeds meer wil en steeds meer neemt. Hij maakt uiteindelijk zelfs meer Meneertjes van zichzelf. Maar die Meneertjes willen ook meer en meer. De wereld raakt overspoeld door Meneertjes. En dan wil Meneertje Meer niets meer.

Meneertje wil ook.

Meneertje wil meer.

Meneertje wil alles,

elke keer weer.'Meneertje Meer' gaat over een Meneertje dat steeds meer wil en steeds meer neemt. Groter! Hoger! Langer! Hij maakt uiteindelijk zelfs meer Meneertjes van zichzelf. Maar die Meneertjes willen ook meer en meer. De wereld raakt overspoeld door Meneertjes. En dan wil Meneertje Meer niets meer.Een beeldende en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar over alles willen hebben. Totdat blijkt dat teveel echt bestaat.Winnaar van de Zilveren Krekel voor de meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie (2018).“Meneertje Meer is een verbluffend beeldende voorstelling. (...) Het poppenspel is energiek, vol vaart, humor en knappe (komische) timing. (…) Een razend knappe voorstelling voor 3+ waarin de allerkleinsten maar ook iets oudere kinderen hun eigen gedrag subtiel gespiegeld zien. Om over ons volwassenen maar helemaal te zwijgen.” (Theaterkrant)
van en met Marlyn Coetsier en Mark Haayema (tekst en spel), Job Raaijmakers (regie)

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 13,00
Basistarief: € 13,00; vriendenprijs: € 11,00; kinderen: € 6,00

Waar

theaterzaal de borre

Inschrijven

Organisatie

CC De Borre

Uitvoerder

TG WINTERBERG / STIP PRODUCTIES (NL)

Filter op categorie