FILM // DE AVONTUREN VAN NO-NO Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

No-No is geen gewone naam. Zeker niet voor een vogelbekdier dat altijd 'ja' zegt. Vooral wanneer zijn vrienden vragen om mee op avontuur te gaan. No-No en zijn bende vrienden nemen je mee op reis, van de ruimte tot in de woeste zee. Filmplezier op zondagochtend, met ontbijt voor lekkerbekken.

No-No is geen gewone naam. Zeker niet voor een vogelbekdier dat altijd 'ja' zegt. Als 'wortelman' maakt No-No reclame voor wortelijsjes en een mislukte maanreiziger krijgt dankzij hem weer een goed humeur. Zelfs wanneer een regenbui het dorp onder water zet, betekent dat voor No-No en zijn gekke vriendenclub het begin van een nieuw avontuur.No-No en zijn bende gezellige vrienden nemen je mee op reis, van de ruimte tot in de woeste zee. Met de Vlaamse stemmen van o.a. Gene Thomas, Anne Mie Gils, Tom Audenaert en Dominique Van Malder. Een knotsgekke film op zondagochtend, met een ontbijtje voor lekkerbekken.i.s.m. Gezinsbond Opvelp

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: € 5,00; ontbijt + film (kind): € 10,00; ontbijt + film (volw): € 12,00

Waar

theaterzaal de borre

Inschrijven

Organisatie

CC De Borre

Uitvoerder

ontbijtfilm op zondag

Filter op categorie