Wirwar Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

In het licht van een nachtlampje, dansen kleine schaduwfiguren door de nacht. Ze nemen je mee op avontuur naar een wereld waar de regels van de zwaartekracht niet gelden. WIRWAR is een adembenemende circustheatervoorstelling voor de hele familie. Een theatrale reis vol spectaculaire acrobatiek.

's Avonds komen ze tevoorschijn. In het licht van een nachtlampje. Kleine schaduwfiguren die dansen door de nacht. Als je durft, nemen ze je mee op avontuur naar een wereld waar niemand anders komt. Een wereld waar de regels van de zwaartekracht niet gelden. Waar onder en boven moeilijk uit elkaar te houden zijn. Deze schaduwfiguren zijn wel erg rare wezentjes. Ze verdwijnen net zo plots als dat ze opduiken. Sommige schaduwfiguren zijn een beetje spannend, andere juist heel gezellig. Raak jij wijs uit deze WIRWAR?WIRWAR is een adembenemende circustheatervoorstelling voor de hele familie. Een grenzeloze theatrale reis vol spectaculaire acrobatiek.

van en met Laura van Hal (concept en regie), Harm van der Laan, Jorga Lok, David Aubé, Marco Gorges en Lisa Barrett (acrobaten), Martina van Ditzhuyzen (dramaturgie) en Jolanda Lanslots (vormgeving)

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 6,00
Basistarief: € 6,00; vriendenprijs: € 11,00; basisprijs: € 13,00

Waar

theaterzaal de borre

Inschrijven

Organisatie

CC De Borre

Uitvoerder

LAURA VAN HAL / WIRWAR

Filter op categorie