BOZE WOLF: Raspoetin Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

100 jaar na de dood van Nicolaas II, ontrafelen we de waarheid achter de mythe. In een wolk van wierrook en kruitdamp vertellen we het verhaal van de laatste Tsaar, de liefde tussen kroonprins Aleksej en zijn zus Anastasia, maar vooral… het verhaal van hij die door iedereen gevreesd: Raspoetin!

100 jaar na de dood van Nicolaas II, ontrafelen we de waarheid achter de mythe. In een wolk van wierrook en kruitdamp vertellen we het verhaal van de laatste Tsaar, de wonderschone liefde tussen kroonprins Aleksej en zijn zus Anastasia, maar vooral… het verhaal van hij die door sommigen wordt aanbeden, door velen gehaat, maar door iedereen gevreesd: Raspoetin!

Voor 'Raspoetin' dook Theater Tieret de geschiedenisboeken in. Het neemt je mee naar het duistere Rusland van de laatste Tsaar. Het resultaat is een meeslepende, historische én hilarische rollercoaster boordevol poppen, muziek en zwarte magie.


van en met Vik Noens, Joost Van den Branden, Bart Van der Heijden (spel), Joost Van den Branden (scenario en tekst), Gert Dupont (coaching), Patrick Maillard (poppen), Geert Noppe (muziek) en Steven Bosmans (techniek)

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 6,00
Basistarief: € 6,00; vriendenprijs: € 11,00; basisprijs: € 13,00

Inschrijven

Organisatie

CC de borre

Uitvoerder

THEATER TIERET

Filter op categorie