Mist Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Twee meisjes, een stapel kartonnen dozen en een hoofd vol herinneringen. Uit heimwee naar vroeger, bouwen ze hun geboortedorp opnieuw. Ze herontdekken elke straat, elk huisje en iedere bewoner. De positieve kanten, maar helaas ook de negatieve. 'Mist' gaat over gemis en hoe verdomd lastig dat is.

Een dorp
Een dorp van dozen
Een dorp van jou en mij
Een dorp vol herinneringen
Een dorp van vroeger, van vaag, van voorbij
Een dorp van hoe het was en hoe het is gegaan
Een dorp dat niets meer is dan een herinnering,
een laagje mist in mijn hoofd, dat alles van vandaag mee kleurt.

Sarah Van Overwaelle en Lize Pede knutselden een creatieve voorstelling in elkaar over twee meisjes die heimwee hebben naar hun geboortedorp. Ze willen terug naar de situatie van vroeger, zoeken troost bij elkaar én in hun herinneringen. Ze herontdekken elke straat, elk huisje en iedere bewoner. De positieve kanten, maar helaas ook de negatieve. 'Mist' is een voorstelling over gemis en hoe verdomd lastig dat is.


van en met Lize Pede en Sarah Van Overwaelle (spel), Lize Pede, Sarah Van Overwaelle en Bert Van Wymeersch (vormgeving), Bram Kelchtermans, Sabien Van Moorter, Karolien Verlinden en Tijs Verbruggen (coaching), Bert Van Wymeersch (muziek), Jonathan De Vroede (lichtontwerp), een voorstelling van HET WOLK i.s.m. Lize Pede

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 6,00
Basistarief: € 6,00; vriendenprijs: € 11,00; basisprijs: € 13,00

Waar

theaterzaal de borre

Inschrijven

Organisatie

CC De Borre

Uitvoerder

HET WOLK

Filter op categorie