Mandolinman

De snaarinstrumenten van MANdolinMAN en de elektronica van Ansatz Der Maschine verweven muzikaal erfgoed tot een feërieke en beklijvende muziekvoorstelling. Ze laten zich hierbij inspireren door muziekmanuscripten en oude liedboeken uit het Hageland. Genieten op zondag in de Bremt-kapel!

De snaarinstrumenten van MANdolinMAN en de elektronica van Ansatz Der Maschine (Mathijs Bertel) verweven muzikaal erfgoed uit het Hageland tot een filmische en beklijvende voorstelling. Het eeuwenoude landschap van het Hageland met zijn verleden en mysteries komt opnieuw tot leven door de muziek van MANdolinMAN en de verhalen van het vertelcollectief 'FONKELVOGEL'. MANdolinMAN laat zich hierbij inspireren door muziekmanuscripten en oude liedboeken uit het Hageland, van o.a. Di Martinelli (1780, Diest) en Jan Bols (1880-1920,Hageland).

van en met Andries Boone (mandoline), Peter-Jan Daems (10-snarige mandoline), Maarten Decombel (mandocello) en Dirk Naessens (mandoline), samen met Mathijs Bertel (Ansatz Der Maschine) en FONKELVOGEL

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 13,00
vriendenprijs: 13.00 €; basisprijs: 15.00 €

Waar

Inschrijven

Organisatie

CC De Borre

Filter op categorie