Nekka 25

Nekka-nacht bestaat 25 jaar. Op hun vraag bijt Mich Walschaerts (Kommil Foo) zich vast in straffe Nederlandstalige songs. Mich zal de ziel uit z'n lijf zingen. Met alle respect voor het origineel, maar met persoonlijke toets. Een fijne kleinkunstavond!

een avondje Nederlandstalige muziek, naar aanleiding van 25 jaar Nekka-nachtZo'n slordige dertig jaar al speelt Mich Walschaerts bij Kommil Foo, nu bijt hij zich vast in andermans werk. De strafste Nederlandstalige songs. Niet de grote hits, maar eerder de onontgonnen parels. Eigenzinnig en weerbarstig. Mich doet wat hij het liefst doet: de ziel uit z'n lijf zingen. Met alle respect voor het origineel maar (wat had je gedacht) op geheel eigen onnavolgbare wijze. Hij doet dit gedragen door de muzikanten uit zijn dromen: Wouter Berlaen op zang en bas, Senne Guns op zang en toetsen, Bruno de Groote op gitaar en Cesar Janssens op drums.

van en met Mich Walschaerts, Wouter Berlaen, Senne Guns, Bruno de Groote en Cesar Janssens (muziek), Raf Walschaerts (coach), Nekka vzw en Caroline Lanoye (productie)

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 19,00
vriendenprijs: 19.00 €; basisprijs: 21.00 €

Waar

theaterzaal de borre

Inschrijven

Organisatie

CC De Borre

Uitvoerder

MICH WALSCHAERTS ZINGT

Filter op categorie