spaans voor beginners

Heb je interesse om Spaans te leren, als beginner, of met een beperkte basiskennis, maar zie je er tegen op om examens af te leggen en huiswerk te maken? Ben je op zoek naar een gemoedelijke groep vrienden met dezelfde interesse? Ons doel: Spaans leren vanaf de basis, onder begeleiding van een gediplomeerde en ervaren lesgever/ster Spaans.

We werken op maat van de deelnemers, op een rustig tempo en zonder stress. In een kleine groep, van minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers willen we op een gezellige manier een basiskennis opbouwen, om te kunnen doorgroeien naar de meer gevorderde conversatiegroepen van Los Amigos.

De lessen zullen wekelijks plaatshebben in De Borre, op donderdag voormiddag. Elke les duurt 2 uur. De kostprijs hangt af van het aantal deelnemers, maar zal per trimester ongeveer 45 € à 50€ zijn voor 10 lessen van telkens 2 uur. Tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen.

Als je interesse hebt, stuur dan snel een mailtje naar lieve.delaere@live.be en vermeld daarin je naam, telefoonnummer, en e-mailadres.
Graag snel een reactie, zo kunnen we ook snel van start gaan!

Contactpersoon: lieve.delaere@live.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 2,50
per uur les - 2,5 euro

Organisatie

Los Amigos de Talía

Filter op categorie