workshop bij de voorstelling ‘Sol Bémol’ Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Keek jij als kind ook met open mond en ogen vol verbazing naar de jonglerende circusartiesten op de piste?
In deze workshop krijg je de kans om de trucken van de foor (euh, het circus) te ontdekken en word je in enkele uren tijd een échte circusartiest!


Keek jij als kind ook met open mond en ogen vol verbazing naar de jonglerende circusartiesten op de piste? En vroeg je je af hoe ze in godsnaam niet in de knoop geraakten bij de steeds sneller gaande wirwar van balletjes, kegels of bordjes? In deze workshop krijg je de kans om de trucken van de foor (euh, het circus) te ontdekken en word je in enkele uren tijd een échte circusartiest!Onder begeleiding van Circus Atelier SALTO leer je op een leuke en ontspannende manier de coolste trucs met sjaaltjes, balletjes, kegels, ringen, diabolo, bordjes, flowerstock, flip 'n flyer en swingsokken. Verder daag je ook de zwaartekracht uit met enkele evenwichtstechnieken: bal, ton, kabel, eenwieleren, pedalo,… Na afloop van deze workshop ben je helemaal klaar om bij het Circus te gaan!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00
per persoon: 12.00 €

Inschrijven

Organisatie

CC De Borre

Uitvoerder

WORKSHOP MULTICIRCUS

Filter op categorie