Tijd is alles

Yevgueni komt naar Bierbeek met hun laatste theaterconcert, de meest persoonlijke en actuele voorstelling tot nu toe. Teksten om over na te denken, maar geen filosofische praatbarak. Wel een verrassende achtbaanrit van ingetogen, akoestische pareltjes tot pure rock 'n roll.

Vraag ons niet waarom, maar wat ons nogal vaak bezig houdt is… tijd.

Tijd is altijd en overal, maar ook – en vooral – steeds vaker te kort.Een overdaad aan thema's en emoties vormden eerst een blokkade in het hoofd van songschrijver Klaas Delrue. De tijd om – eindelijk – vader te worden bijvoorbeeld. En de verloren tijd die daaraan voorafging wanneer dat niet meteen wilde lukken. Thema's die vervolgens een stortvloed aan inspiratie opleverden en bijgevolg stof voor het meest persoonlijke en actuele Yevgueni-concert tot nu toe.Wie Yevgueni als theater(tour)-fenomeen kent, weet dat het geen filosofische praatbarak wordt. Wel een verrassende achtbaanrit van ingetogen, akoestische pareltjes tot pure rock 'n roll.


 


van en met Klaas Delrue (zang, akoestische gitaar), Geert Noppe (toetsen, zang), Maarten Van Mieghem (bas, akoestische gitaar, zang), Stef Vanstraelen (drums, percussie) en Patrick Steenaerts (elektrische gitaar)

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
vriendenprijs: 20.00 €; basisprijs: 22.00 €

Waar

theaterzaal de borre

Inschrijven

Organisatie

cc de borre

Uitvoerder

YEVGUENI

Filter op categorie