spaans voor beginners

Heb je interesse om Spaans te leren, als beginner, of met een beperkte basiskennis, maar zie je er tegen op om examens af te leggen en huiswerk te maken? Ben je op zoek naar een gemoedelijke groep vrienden met dezelfde interesse? Los Amigos is op zoek naar geïnteresseerden om een beginnersgroep Spaans op te starten. Ons doel: Spaans leren vanaf de basis, onder begeleiding van een gediplomeerde en ervaren lesgever/ster Spaans.

We werken op maat van de deelnemers, op een rustig tempo en zonder stress. In een kleine groep, van minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers willen we op een gezellige manier een basiskennis opbouwen, om te kunnen doorgroeien naar de meer gevorderde conversatiegroepen van Los Amigos.

De lessen zullen wekelijks plaatshebben in De Borre, op een nog nader vast te leggen voor- of namiddag. We hopen te kunnen opstarten in de loop van 2021. Elke les duurt 2 uur. De kostprijs hangt af van het aantal deelnemers, maar zal per trimester ongeveer 45 € à 50€ zijn voor 10 lessen van telkens 2 uur. Tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen.

Als je interesse hebt, stuur dan snel een mailtje naar Herman Vercoutter en vermeld daarin je naam, telefoonnummer, en e-mailadres. Geef ook aan welke dagdelen (dag met vermelding van voormiddag of namiddag) in de week voor jou absoluut NIET passen. Laat echter zoveel mogelijk opties open, zodat we een dagdeel kunnen uitkiezen die voor zoveel mogelijk geïnteresseerden past. Van zodra we 10 kandidaten hebben, gaan we op zoek naar een ervaren lesgever/ster.

Graag snel een reactie, zo kunnen we ook snel van start gaan!

Contactpersoon: herman.vercoutter@gmail.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 2,50
Basistarief: 2,50 €; per uur les: 2,50 €

Filter op categorie