Yoga voor absolute beginners - initiatie hatha yoga

YOGA VOOR ABSOLUTE BEGINNERS - 8 lessen voor wie nog geen ervaring heeft met yoga. Na deze reeks heb je een goede basis en kun je aansluiten bij één van de wekelijkse groepen. Ervaar de rust, kracht en lenigheid die yoga je kan brengen. €98 voor de reeks.

Tijdens deze initiatie 'Yoga voor absolute beginners' krijg je een goede introductie tot hatha yoga.
Je leert een aantal basishoudingen zodat je na de reeks weet welke variaties voor jouw lichaam geschikt zijn en ook hoe je verantwoord in en uit de houdingen komt. Je kent een aantal ademhalingsoefeningen en je hebt zelf ervaren dat yoga je rust brengt, dat je lichaamsbewustzijn toeneemt en dat je leert met je lichaam samen te werken én te genieten. Ook je kracht en flexibiliteit vergroten.

Het aantal deelnemers is beperkt zodat je veilig en met de nodige afstand de les kunt volgen wanneer dit toegelaten is (code oranje voor sport). Indien in februari nog een lockdown is, kun je de cursus online, live gestreamd, volgen. Ook dit in zeer kleine groep zodat individuele opvolging mogelijk is. Zodra het toegelaten is, schakelen we over op lessen in levenden lijve. Schrijf je op tijd in om ontgoocheling te vermijden. Als je vanwege lockdown toch niet aan de online cursus wilt deelnemen, krijg je je inschrijvingsgeld terug.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 98,00
Basistarief: 98,00 €

Waar

Inschrijven

Organisatie

Mangala

Uitvoerder

Miriam van Gilse

Filter op categorie