Appartement te huur

De gemeente zal een appartement te huur aanbieden. Dit is gelegen in het voormalig gemeentehuis in de Pastoriestraat 3 te Korbeek-Lo. Er is een centrale gemeenschappelijke inkom met trap en een gemeenschappelijke bergruimte op het gelijkvloers.

Het appartement zelf is gelegen op de 2de verdieping, omvat een grote open ruimte onder het dak, met open keukenblok. Enkel de badkamer (met inbegrip van het toilet) is afgescheiden. De totale oppervlakte bedraagt 55 m². De voorziene huurprijs is € 448,66/maand (te indexeren) + kosten. Maximale bezetting van drie personen. Het appartement kan betrokken worden vanaf 1 februari 2018.

Het appartement zal verhuurd worden met een kortlopende huurovereenkomst (3 jaar).

Kandidaat-huurders moeten voldoen aan de inschrijvingsvoorwaarden:

  • geen woning in volle eigendom of in volledig vruchtgebruik
  • het netto belastbaar jaarinkomen mag niet meer bedragen dan € 30.000 voor een alleenstaande en € 40.000 voor een gezin of samenwonenden.
  • minstens 1 jaar inwoner van Bierbeek zijn of minstens 10 jaar in Bierbeek gewoond hebben.

De aanvraag tot inschrijving als kandidaat-huurder gebeurt schriftelijk t.a.v. het College van burgemeester en schepenen, Speelpleinstraat 8 te 3360 Bierbeek, uiterlijk tegen 15 januari 2018, aan de hand van het formulier dat je hier kan downloaden (pdf).

Het appartement kan op afspraak bezichtigd worden.

De toewijzingen gebeuren door het college van burgemeester en schepenen door middel van openbare lottrekking van de ontvankelijk verklaarde aanvragen.

Meer informatie en het inschrijvingsformulier voor kandidaat-huurders zijn te verkrijgen bij de dienst Patrimonium – 016 46 87 77patrimonium@bierbeek.be